Sevilla, wat een prachtige stad!

Begin november heeft Annelie deze Spaanse stad mogen ontdekken, de stad van de Flamenco, de smalle steegjes, de vele parken, de mooie gebouwen en de heerlijke tapas.

Maar wat u écht niet mag missen…

  • Ontdek Sevilla per fiets. Het is erg leuk om vooraf een fietstour te boeken, vaak mogelijk o.l.v. een Nederlandstalige gids. Sevilla heeft 150 km aan fietspaden. Vaak is het mogelijk om de fiets tijdens het gehele verblijf te huren, zodat je geen gebruik hoeft te maken van de tram.
  • Plaza de España, dit is een van de bekendste pleinen van Sevilla, echt ontzettend mooi! In de omgeving zijn ook prachtige parken. Nee, deze omgeving vergeet ik niet snel..
  • Restaurant Al Aljibe, de tapas waren heerlijk!


  • In Sevilla zijn vele sfeervolle accommodaties te vinden, aanraders zijn hotel H10 Corregidor Boutique, hotel Vincci la Rabida en hotel Las Casas del Rey de Baeza. Kleinschalig en typisch Spaans.
  • En als laatste, het prachtige Alcázar. Het bevindt zich in de Plaza de Triunfo naast de kathedraal. Kom tot rust in de tuinen en geniet van al het moois. Ook de nabijgelegen wijk Santa Cruz is zeker de moeite waard. Om lange wachtrijen te voorkomen is het mogelijk om vooraf je entreekaartje voor het Alcazar te kopen.

Pin It on Pinterest

Share This